九九热最新网址,777奇米四色米奇影院在线播放,国产精品18久久久久久久久久,中文有码视频,亚洲一区在线免费观看,国产91精品在线,婷婷丁香六月天

(全國卷)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) Unit 3 Inventors and inventions課時作業(yè) 新人教版選修8

上傳人:Sc****h 文檔編號:102407413 上傳時間:2022-06-06 格式:DOC 頁數(shù):7 大小:176KB
收藏 版權(quán)申訴 舉報 下載
(全國卷)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) Unit 3 Inventors and inventions課時作業(yè) 新人教版選修8_第1頁
第1頁 / 共7頁
(全國卷)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) Unit 3 Inventors and inventions課時作業(yè) 新人教版選修8_第2頁
第2頁 / 共7頁
(全國卷)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) Unit 3 Inventors and inventions課時作業(yè) 新人教版選修8_第3頁
第3頁 / 共7頁

下載文檔到電腦,查找使用更方便

22 積分

下載資源

還剩頁未讀,繼續(xù)閱讀

資源描述:

《(全國卷)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) Unit 3 Inventors and inventions課時作業(yè) 新人教版選修8》由會員分享,可在線閱讀,更多相關(guān)《(全國卷)2019屆高考英語一輪復(fù)習(xí) Unit 3 Inventors and inventions課時作業(yè) 新人教版選修8(7頁珍藏版)》請在裝配圖網(wǎng)上搜索。

1、Unit 3 Inventors and inventions.閱讀理解ASLIGHTLY DIFFERENT PACKSSAME GREAT DEVONDALE QUALITYFrom the green pastures (牧場) of Australia comes Devondale, Australias largest community of farming families.The people at Devondale blend dairy goodness (乳制品)and clever ideas to bring you great tasting innovativ

2、e products,which have been shipped to America, Canada and exported to Austria.Like our lightest oneinstant skim(脫脂的)milk powder that makes 10 litres of delicious skim milk. So you never run out of milk again.DIRECTIONS FOR USE:TO MIX 1 CUP(250ML)Add 1/4 cup (25g)of instant Devondale Skim Milk Powder

3、 to 1/2 cup of hot or cold water.Add more water to make up 1 cup.For best result always add powder to water.For richer taste and extra nutrition, use additional powder to suit your personal taste or preference.To improve the natural taste of this product, we recommend storing the liquid milk in the

4、refrigerator overnight prior to consumption.NOTICE:Store powder in a cool, dry place.Keep refrigerated at or below 4 degrees centigrade no more than 3 days.Once opened, store in an airtight container.語篇解讀本文主要介紹了澳大利亞的Devondale脫脂奶粉的特色、使用說明和注意事項。1In which country is Devondale a worldfamous dairy produc

5、t brand made?AAustralia.BAustria.CCanada.DAmerica.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第一部分的“From the green pastures(牧場)of Australia comes Devondale,Australias largest community of farming families.”并結(jié)合題干可知,Devondale是澳大利亞的一個品牌,故選A。答案:A2What should a user do if he/she wants the milk to taste a natural taste?AAdd some sugar to

6、 the milk.BRemove the cream from the milk.CPut it in the fridge before using it.DIncrease its amount in the liquid milk.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三部分的最后一條“To improve the natural taste of this product,we recommend storing the liquid milk in the refrigerator overnight prior to consumption.”可知,使用者如果想品嘗原味牛奶的話,最好在食用前把

7、牛奶放在冰箱里,故選C。答案:C3Where are you suggested putting the powder once consumed?AIn a plastic bowl. BIn a warm room.CIn a watertight jar.DIn a closed container.解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一部分的最后一句“Once opened,store in an airtight container.”可知,開啟奶粉后,要將其存儲于密閉的容器中,故選D。答案:DBLast weekend I visited Rome for the first time. I

8、 spent three busy days in the capital of Italy, seeing lots of tourist attractions and walking down streets lit by Christmas decorations. There were a lot of things I love about the city.Rome is one of the most ancient cities in the world and is full of wonderful relics (遺跡)from its distant past. Th

9、ese monuments include the Roman Forum and the vast Coliseum where gladiators used to fight each other until death and hunt animals coming from another country. The ruins of buildings and temples are fascinating.You cant quite believe how old they are.I studied the masterpieces of the Renaissance per

10、iod at university and was very excited to see them in real life. I walked around the museum in Vatican City and saw plenty of famous sculptures(雕塑). The best part of the visit was, without doubt, the Sistine Chapel Ceiling, painted in the early 16th century by Michelangelo. It was so breathtaking th

11、at I couldnt tear my eyes away from it.In Rome, there is a lot of food on offer for tourists but some of it isnt of very good quality. I made an effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the region, like pasta with tomato,onion and bacon. I also loved eating ice cream and hot

12、 chocolate under the Christmas lights.Rome has not only lots of luxury boutiques (精品店) but also plenty of shops that were more in my price range! It was a perfect opportunity to go and buy presents for my family and friends. There was also a Christmas market, where I bought a sparkly decoration for

13、the tree.語篇解讀本文為一篇記敘文。作者講述了自己游玩意大利首都羅馬的經(jīng)歷和感受。4The underlined word “gladiators” in the 2nd paragraph probably means “ ”Aathletes BbutchersCinvadersDfighters解析:詞義猜測題。根據(jù)畫線詞后的“used to fight each other until death and hunt animals coming from another country”可知該詞的意思為“斗士”,故答案為D項。答案:D5The author found the

14、ruins of buildings and temples fascinating because .Athey represent Romes religionBthey are relics from Romes distant pastCyou cant help wondering how old they areDthey include the Roman Forum and the vast Coliseum解析:細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段“full of wonderful relics from its distant past”和“The ruins of buildings

15、 and temples are fascinating.”可知答案為B項。答案:B6What is mainly discussed in the 3rd paragraph?AThe great museums of Italy.BThe sculptures in Rome.CArtrelated activities during the visit.DThe achievements of the Renaissance period in Italy.解析:段落大意題。本段主要介紹的是作者此次游玩羅馬的過程中的有關(guān)藝術(shù)的活動,故答案為C項。答案:C7When visiting Ro

16、me, you should be careful in choosing .Athe attractionsBthe foodCthe hotelsDthe luxury boutiques解析:推理判斷題。根據(jù)第四段前兩句中的“In Rome,there is a lot of food on offer for tourists but some of it isnt of very good quality.I made an effort to find reliable restaurants to taste the popular meals of the region.”可知

17、作者暗示選擇食物時要特別小心,故答案為B項。答案:B.閱讀七選五Which is much more significant to you when you are finding a job? Working experience or an advanced degree?Well, I believe diverse people have different answers.1 Here are some reasons:Above all, most of jobs dont require such a high degree,which means just some work,

18、 such as theoretical physics,archaeology, or literature, needs high academic qualification.2 For example, when you are offering a department manager post, and there is a man who has already been a manager for three years but only has a masters degree and an inexperienced person with a doctors degree

19、, which one would you choose? Definitely the first one for the manager who doesnt acquire a doctors degree but has rich working experience.3 For instance, Bill Gates, who was the richest man in the world and one of the most successful merchants. What a wise choice when he decided to abandon studying

20、 so that he could gain more working experience instead of a doctors degree!Or Steve Paul Jobs, who discontinued his study at the age of nineteen in order to become a member of a computer company just like Bill Gates.45 Maybe you shouldnt have to gain an advanced or high degree, but that doesnt mean

21、nothing. Probably a bachelors degree is still necessary in this fiercely competitive society.All in all, I think rich working experience is much more important than an advanced degree.AHowever, a degree is still required for most people.BMeanwhile,rich working experience will draw more attention.CSe

22、condly,plenty of experience will bring you success much earlier.DIn my view, either working experience or an advanced degree counts.EAs for me, I will say working experience without hesitation.FAs a matter of fact, more people with rich working experience become successful.GFrom all of these, we can

23、 see that an advanced degree isnt so necessary as working experience.語篇解讀本文是一篇議論文,論述了工作經(jīng)驗是工作成功的最重要的因素這一論點。1解析:根據(jù)空處位置可知,空處承上啟下,根據(jù)該段第二句“Working experience or an advanced degree”可知,空處提出自己的觀點并引出下文,故E項與此處匹配。答案:E2解析:根據(jù)本段最后一句“Definitely the first one for the manager who doesnt acquire a doctors degree but

24、has rich working experience.”并結(jié)合空后所列舉的例子可知,該例旨在證明豐富的工作經(jīng)驗在應(yīng)聘時更受歡迎,故B項與此處匹配。答案:B3解析:根據(jù)空處所在的位置可知,空處為本段的主題句;根據(jù)本段列舉的比爾蓋茨放棄學(xué)業(yè)創(chuàng)業(yè)成功和喬布斯在十九歲時輟學(xué)這兩個例子可以判斷,本段旨在說明豐富的工作經(jīng)驗?zāi)艽偈谷嗽缛粘晒?,故C項正確。答案:C4解析:根據(jù)該空所在的位置可知,該空總結(jié)本段大意;由空前列舉的比爾蓋茨和喬布斯這兩個例子可以判斷,高學(xué)歷不如工作經(jīng)驗重要,故G項正確。答案:G5解析:根據(jù)空處所在的位置可知,空處為本段的主題句;由本段最后一句“Probably a bachelor

25、s degree is still necessary in this fiercely competitive society.”可知,在這個競爭激烈的社會中,學(xué)歷仍然是有必要的。據(jù)此可以判斷,本段主要陳述學(xué)歷對于大部分人來說還是需要的,故A項正確。答案:A.語法填空In 1. (tradition) Chinese culture, tai chi is often related to the Chinese idea of yin and yang, the idea that one can see two sides in everything. Once 2. a time, T

26、aoist Zhang Sanfeng saw a bird attacking a snake in the Wudang Mountains in Hubei Province. The snakes defense inspired him 3. (create) a set of 72 movements, which used 4. (soft) and power from inside to defeat violent force.For those 5. do it, tai chi can be practiced any time and anywhere without

27、 equipment or a gymnasium. And learning to do it 6. (correct) gives us a practical way to achieve such things as balance, motor control and rhythm (節(jié)奏) of movement. So it 7. (believe) that practicing tai chi can in some way help us stand, walk, move and run better.Tai chis benefits certainly go beyo

28、nd physical ones. For Marleni Calcina from Peru, who 8. (do) tai chi for over 10 years, its not only a sport, but also a way of life. And9. is tai chi that has helped her understand the value of “going slowly”Now, practicing tai chi is like 10. (speak) with her soul.語篇解讀本文是一篇說明文,主要介紹了太極拳的由來、作用和意義。1解

29、析:考查形容詞??仗幮揎椕~“Chinese culture”,故用形容詞形式。答案:traditional2解析:考查固定搭配。once upon a time為固定搭配,意為“從前”。答案:upon3解析:考查動詞不定式。inspire sb.to do sth.為固定用法,意為“啟發(fā)某人做某事”。答案:to create4解析:考查名詞。根據(jù)空后的“and power”可知,空處和名詞power是并列關(guān)系,故應(yīng)用名詞形式。答案:softness5解析:考查定語從句。分析句子結(jié)構(gòu)可知,此處為定語從句,先行詞為those,空處為關(guān)系代詞,指代人,且在從句中作主語,故用who。答案:who6解

30、析:考查副詞??仗幮揎梽釉~do,故用副詞形式。答案:correctly7解析:考查時態(tài)和語態(tài)。it is believed that.為固定句型,意為“據(jù)信”。it和動詞believe之間為被動關(guān)系,故用被動語態(tài);根據(jù)語境可知,該句陳述的是客觀事實,故用一般現(xiàn)在時。答案:is believed8解析:考查動詞的時態(tài)和主謂一致。根據(jù)該句時間狀語“for over 10 years”可知,此處應(yīng)用現(xiàn)在完成時,又因who指代先行詞Marleni Calcina,為單數(shù),故填has done。答案:has done9解析:考查強(qiáng)調(diào)句結(jié)構(gòu)。分析該句結(jié)構(gòu)可知,該句為強(qiáng)調(diào)句,其基本結(jié)構(gòu)為it is/was被強(qiáng)調(diào)的部分that/who句子的其他成分。該句被強(qiáng)調(diào)的部分是“tai chi”。答案:it10解析:考查動名詞。like在此處為介詞,后跟動名詞作賓語,意為“像一樣”。該句句意為:如今,練太極就像是在和她的靈魂說話。答案:speaking7

展開閱讀全文
溫馨提示:
1: 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
2: 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
3.本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
5. 裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

相關(guān)資源

更多
正為您匹配相似的精品文檔
關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!