九九热最新网址,777奇米四色米奇影院在线播放,国产精品18久久久久久久久久,中文有码视频,亚洲一区在线免费观看,国产91精品在线,婷婷丁香六月天

(課標通用)安徽省2019年中考英語總復習 第二部分 七下 考點強化練3 Unit 1-4試題

上傳人:Sc****h 文檔編號:98518744 上傳時間:2022-05-29 格式:DOCX 頁數(shù):9 大?。?69.89KB
收藏 版權(quán)申訴 舉報 下載
(課標通用)安徽省2019年中考英語總復習 第二部分 七下 考點強化練3 Unit 1-4試題_第1頁
第1頁 / 共9頁
(課標通用)安徽省2019年中考英語總復習 第二部分 七下 考點強化練3 Unit 1-4試題_第2頁
第2頁 / 共9頁
(課標通用)安徽省2019年中考英語總復習 第二部分 七下 考點強化練3 Unit 1-4試題_第3頁
第3頁 / 共9頁

下載文檔到電腦,查找使用更方便

22 積分

下載資源

還剩頁未讀,繼續(xù)閱讀

資源描述:

《(課標通用)安徽省2019年中考英語總復習 第二部分 七下 考點強化練3 Unit 1-4試題》由會員分享,可在線閱讀,更多相關《(課標通用)安徽省2019年中考英語總復習 第二部分 七下 考點強化練3 Unit 1-4試題(9頁珍藏版)》請在裝配圖網(wǎng)上搜索。

1、考點強化練3七年級(下冊)Unit1Unit4.單項填空。1.(2018云南)I like the two dresses,but I can only afford of them.I suggest you take the white one.A.allB.bothC.neitherD.either答案D解析句意:“我喜歡這兩個裙子,但我只能買得起一個?!薄拔医ㄗh你買這個白的。”本題考查代詞。all三者或三者以上都;both兩者都;neither兩者都不;either兩者其一。根據(jù)句意選D項。導學號567140392.(2018上海改編)Lets go!The show will beg

2、in in minute.A.aB.anC.theD./答案A解析句意:快點!音樂會馬上就要開始了。minute以輔音音素開頭,前面要用不定冠詞a修飾,inaminute馬上,立刻。故答案為A項。3.Do you know Zhangjiajie Glass Footbridge?Yes,its built over a canyon in the Zhangjiajie National Forest Park.A.300-meter-deepB.300-meters-deepC.300 meter deepD.300-meters deep答案A解析中間加連字符號的詞相當于一個形容詞,其中

3、間的名詞不用復數(shù)形式。故選A項。4.(2018湖北黃岡改編)Johnny,I hear someone is crying.Go to see what happened!.Im cleaning the windows.A.Just a minuteB.One more timeC.Lets goD.Thats fine答案A解析Justaminute稍等片刻;Onemoretime再來一次;Letsgo我們走吧;Thatsfine太好了。根據(jù)語境,可知需稍等片刻,故選A項。5.(2018上海)Sue practises the violin hard and often gives won

4、derful performances.A.playB.playedC.to playD.playing答案D解析practicedoingsth.練習做某事。故選D項。6.(2018江蘇連云港) will the project of high-speed railway connecting Xuzhou to Lianyungang be completed?In about two years.A.How longB.How farC.How soonD.How often答案C解析句意:“連接徐州和連云港的高鐵項目還有多久完成?”“大約2年后?!県owlong多長,主要對做某事用多長

5、時間進行提問;howfar多遠,提問兩地距離;howsoon過多久,對從現(xiàn)在到將來某個動作發(fā)生的這段時間提問,常用于一般將來時態(tài)中;howoften多久一次,對頻率進行提問,根據(jù)“Inabouttwoyears.”(大約2年后),可知問“過多久完成”。故選C項。7.(2018內(nèi)蒙古包頭)Are you watching the football matches of the World Cup these days?Sometimes,and Ill watch the match Japan and Poland tonight.A.againstB.aboutC.throughD.betw

6、een答案D解析句意:“這些天你看世界杯足球賽了嗎?”“有時看,我今晚要看日本和波蘭之間的比賽?!盿gainst反對;about關于;through通過;between在兩者之間。根據(jù)語境可知是日本和波蘭之間的比賽,結(jié)合選項,可知D項符合題意。8.(2018山東青島)More and more people in Qingdao go to work subway now.A.withB.onC.inD.by答案D解析句意:現(xiàn)在越來越多的青島人乘地鐵去上班?!癰y+交通工具”表示交通方式。故選D項。9.(2018山東青島)I cant find my mobile phone.Dont wor

7、ry.Maybe you it at home.A.forgotB.missedC.lostD.left答案D解析“把某物忘在某處”用句型“l(fā)eavesth.+地點”。故選D項。.完形填空。(安徽阜陽第九中學20172018學年九年級第三次月考改編)A man feared his wife wasnt hearing as well as she used to.He thought she might 10 some hearing aids(助聽器).Not quite sure how to 11 her,he called the family doctor to discuss t

8、he problem.The doctor told him there was a simple 12 the husband could do to give the doctor a better idea of her hearing loss.“Heres what you can 13,” said the doctor.“Stand about 40 feet away from her,and in a usual conversational 14 tone(音調(diào)) to see if she hears you.If not,go to 30 feet,then 20 fe

9、et,and so on until you get a reply.”That evening,the wife was in the kitchen,and he was in the yard.He said to 15,“Im about 40 feet away,and let me see what will happen.” Then in a usual tone he asked,“Honey,whats for dinner?”No reply.16 the husband moved closer to the kitchen,about 30 feet from his

10、 wife and asked,“Honey,whats for dinner?”Still no reply.Next he moved into the dining room where he was about 20 feet from his wife and repeated,“Honey,whats for dinner?”Again he got no reply.He walked up to the 17 door,about 10 feet away.“Honey,Whats for dinner?” Again there was no reply.So he 18 r

11、ight up behind her.“Honey,whats for dinner?”“19!James,for the fifth time Ive said that.”10.A.needB.mindC.loseD.hate答案A解析由上句可知,一個人擔心他的妻子聽力不像過去一般好。判斷“他認為妻子需要助聽器”。故選A項。11.A.askB.tellC.helpD.show答案C解析由上句可知,那個人認為妻子需要助聽器。他不知道如何幫助妻子,于是給家庭醫(yī)生打電話討論這個事情。故選C項。12.A.storyB.testC.ruleD.dream答案B解析下文敘述了那個人是如何測試妻子的聽力

12、的。story故事;test測試;rule規(guī)章;dream夢。故選B項。13.A.seeB.wantC.doD.prepare答案C解析下句敘述醫(yī)生告訴那個人如何做。故選C項。14.A.learningB.speakingC.listeningD.reading答案B解析由conversational可知是用日常說話的語氣來測試。故選B項。15.A.herB.meC.himD.himself答案D解析由于屋里只有他二人,妻子在廚房,所以那個人自言自語。故選D項。16.A.ButB.SoC.BecauseD.Although答案B解析因為沒有回應,所以他離廚房更近一點。因此選B項。17.A.li

13、braryB.storeC.kitchenD.station答案C解析由上文的“thewifewasinthekitchen”可知,妻子在廚房做飯。故判斷他走向廚房門。故選C項。18.A.ranB.stoodC.walkedD.jumped答案C解析由上文可知,那個人一步步走進廚房。walk“步行”。故選C項。19.A.MathB.PianoC.BasketballD.Chicken答案D解析上句那個人詢問晚飯吃什么。故判斷選D項。導學號56714040.補全對話。(2019原創(chuàng))W:Hi,Frank.Havent seen you for a long time.20M:Los Angele

14、s.I just came back last weekend.W:Wow,did you go there on a trip or on business?M:Neither.21W:So you must have improved your English a lot.22M:About six months.W:23M:No,I lived with a family.They were very friendly.And I got on well with them.W:24 I hope I can study abroad like you one day.A.Did you

15、 stay in the local school?B.How did you go there?C.I went there to study English.D.Where have you been?E.Whats the matter with you?F.An interesting experience!G.How long did you stay there?答案2024 DCGAF.閱讀理解。A(2018湖北恩施)In the 1950s,a female swimming athlete set a goal for herself.She decided to swim

16、across the English Channel before she retired.If she could make it,she would be the first person in the world who did it.On that day,she jumped into the sea without any hesitation and swam towards the opposite bank.In the journey,she faced heavy fog,heavy rain and heavy waves.Though she was very tir

17、ed,she went on swimming.But in the end,she gave up.And she didnt know that the opposite bank was only 1 mile away.Later people asked her about the reason.And she said,“The reason why I gave up is that I could not see the destination which I was going to reach.”Too many success stories have been lect

18、uring us about courage and persistence (堅持).But they never told us where to find courage and persistence.You can have courage only when you know where your goal is.You can manage to persist only when you know where your goal is,and prepare yourself well mentally (心理上).Courage and persistence never f

19、all from the sky.They come from weighing between input and output.A life without goals is like a ship without a compass.It goes nowhere.There is no courage or persistence in a life without goals.【主旨大意】本文講了一位女游泳運動員挑戰(zhàn)穿越英吉利海峽的故事。因為她不知道自己離目的地還有多遠,所以在離岸邊很近的地方放棄了挑戰(zhàn)。文章告訴我們,沒有目標的生活就像沒有指南針的船,生活沒有目標就會缺少勇氣或毅力。

20、25.In the first paragraph,the underlined word “it” refers to .A.being retiredB.swimming across the English ChannelC.swimming towards the bankD.setting a goal答案B解析詞義猜測題。由原文的“ShedecidedtoswimacrosstheEnglishChannelbeforesheretired.Ifshecouldmakeit,shewouldbethefirstpersonintheworldwhodidit.”可知,在她退休之前,

21、她決定游過英吉利海峽。如果她能成功,她將成為世界上第一個做到這一點的人。所以這里的“它”就是指“游過英吉利海峽”這件事,故選B項。26. is not mentioned in the passage.A.FogB.WavesC.RainD.Wind答案D解析細節(jié)理解題。由原文的“shefacedheavyfog,heavyrainandheavywaves”可知,沒有提到風,故選D項。27.The underlined word “weighing” in the eighth paragraph probably means .A.權(quán)衡B.有重C.稱重量D.有分量答案A解析詞義猜測題?!坝?/p>

22、氣和毅力永遠不會從天而降,它們來自于對投入和產(chǎn)出的權(quán)衡”,故選A項。28.Why did the athlete give up?A.Because the bank was one mile away.B.Because she was too tired.C.Because she didnt have courage at first.D.Because she thought her destination was far away.答案D解析細節(jié)理解題。由原文的“ThereasonwhyIgaveupisthatIcouldnotseethedestinationwhichIwasg

23、oingtoreach.”可知,她以為自己離目標還差得很遠,所以她就放棄了,故選D項。29.What can be inferred (推論) from the last sentence of the passage?A.If you have courage and persistence,you have goals.B.Even if you have no goals,you have courage to persist.C.There is no courage or persistence unless you know your goals.D.Between input a

24、nd output,you must find courage and persistence.答案C解析推理判斷題。由最后一段的“Thereisnocourageorpersistenceinalifewithoutgoals.”可知,沒有目標的生活就沒有勇氣或堅持。故選C項。B(2018安徽安慶桐城二中四模)Have you heard about “Survival Holidays”?“Survival Holidays” is for children to go into the lonely place for exciting activities.Now about 1,10

25、0 companies are allowed to take children into the great outdoors without their parents.The reason why people like “Survival Holidays” is that they think being close to nature is good for children.Many children in big cities often spend most of their time watching TV and playing computer games.“Survi

26、val Holidays” gives them an important change.Children need more free time to play.They need to be left on their own,without adults disturbing(打擾)them.Parents care too much about their children.They like to see the children being busy with activities that are controlled by adults,but children dont kn

27、ow what to do when they are in danger.Even something like crossing a small river is considered to be a challenge.Children are not comfortable with danger.Even small danger like getting their feet wet or falling down seems very terrible to them.Most parents think the survival activities can help chil

28、dren improve their survival skills.Even years later,they will still remember what they have learned.Some have learned to stay calm in different situations.Some have learned how to keep safe.Others have learned how to work in a team.All these skills will help them a lot in their life.【主旨大意】本文介紹了一個野外生

29、存訓練,其中詳細介紹了進行這種訓練的必要性以及進行這種訓練對于兒童的意義。30.Why do people like “Survival Holidays”?(不超過15個詞)答案Because they think being close to nature is good for children.解析由第二段第一句話可知。31.What do the children in big cities usually do?(不超過10個詞)答案They usually watch TV and play computer games.解析由第二段最后一句話可知。32.What can chi

30、ldren learn in the survival activities?(不超過15個詞)答案They can learn to stay calm in different times,keep safe and work in team.解析由最后一段第三、四、五句話可知。導學號56714041.單詞拼寫。33.My cousin can play the v(小提琴) well.答案violin34.The baby has two t(牙齒).答案teeth35.My father used to d(駕駛) a car to work.答案drive36.Sally is fr

31、om a small v(村莊) which is famous for its old buildings.答案village37.I dont like monkeys because I think theyre n(吵鬧的).答案noisy.書面表達。隨著合肥的深入發(fā)展,外國游客日益增多,合肥包公園近期決定選拔部分中學生在假期為他們提供英語講解服務。包公園需要應征者提交英語自薦信。假如你是李華,你有能力并希望成為一名講解員,請按要求寫一封自薦信。要點如下:1.擅長英語(英語水平,溝通能力)2.熱愛歷史(歷史知識,創(chuàng)新能力)3.注意:1.詞數(shù) 80100;2.可適當增加細節(jié),以使行文連貫

32、;3.信中不能出現(xiàn)與本人相關的信息;4.開頭和結(jié)尾已為你寫好,不計入總詞數(shù)。參考詞匯:包公園 Baogong GardenDear Sir,Im a junior student from Hefei Guanghua School.Id like to become one of your guides.Thank you!Yours,Li Hua.參考范文Dear Sir,Im a junior student from Hefei Guanghua School.Id like to become one of your guides.Ive learned English for 6

33、years.I spend a lot of my free time listening to English news and watching English movies,so Im good at English.That is to say,its not difficult for me to talk with people in English.I enjoy books on history.I know a lot about Baogong Garden.Besides,I like making friends with different people,no matter where they come from.Im sure that I will get along well with them.I would be most thankful if you could give me the chance.Thank you!Yours,Li Hua.9

展開閱讀全文
溫馨提示:
1: 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
2: 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
3.本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
5. 裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

相關資源

更多
正為您匹配相似的精品文檔
關于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!