九九热最新网址,777奇米四色米奇影院在线播放,国产精品18久久久久久久久久,中文有码视频,亚洲一区在线免费观看,国产91精品在线,婷婷丁香六月天

歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

(江蘇專用)2019高考英語二輪增分策略 專題三 閱讀理解 第二節(jié) 分類突破 10 主旨大意-標(biāo)題歸納題優(yōu)選習(xí)題

  • 資源ID:101331515       資源大小:170.50KB        全文頁數(shù):18頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:26積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 微信開放平臺登錄 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要26積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號,方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 支付寶    微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

(江蘇專用)2019高考英語二輪增分策略 專題三 閱讀理解 第二節(jié) 分類突破 10 主旨大意-標(biāo)題歸納題優(yōu)選習(xí)題

十、主旨大意 標(biāo)題歸納題(2018·浙江,B)Steven Stein likes to follow garbage trucks.His strange habit makes sense when you consider that hes an environmental scientist who studies how to reduce litter,including things that fall off garbage trucks as they drive down the road.What is even more interesting is that one of Steins jobs is defending an industry behind the plastic shopping bags.Americans use more than 100 billion thin film plastic bags every year.So many end up in tree branches or along highways that a growing number of cities do not allow them at checkouts(收銀臺)The bags are prohibited in some 90 cities in California,including Los Angeles.Eyeing these headwinds,plastic-bag makers are hiring scientists like Stein to make the case that their products are not as bad for the planet as most people assume.Among the bag makers arguments:many cities with bans still allow shoppers to purchase paper bags,which are easily recycled but require more energy to produce and transport.And while plastic bags may be ugly to look at,they represent a small percentage of all garbage on the ground today.The industry has also taken aim at the product that has appeared as its replacement:reusable shopping bags.The stronger a reusable bag is,the longer its life and the more plastic-bag use it cancels out.However,longer-lasting reusable bags often require more energy to make.One study found that a cotton bag must be used at least 131 times to be better for the planet than plastic.Environmentalists dont dispute(質(zhì)疑) these points.They hope paper bags will be banned someday too and want shoppers to use the same reusable bags for years.語篇解讀本文是一篇議論文,主要介紹了環(huán)境科學(xué)家史蒂文·斯坦支持提倡使用塑料袋的做法,由此引出了對于塑料袋、紙袋、可重復(fù)使用袋的討論。24What has Steven Stein been hired to do?AHelp increase grocery sales.BRecycle the waste material.CStop things falling off trucks.DArgue for the use of plastic bags.答案D解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)文章第一段最后一句和第二段最后一句可知,塑料購物袋制造商雇用像Stein這樣的科學(xué)家來說明他們的產(chǎn)品并不像大多數(shù)人認(rèn)為的那樣對地球有那么大的危害,所以D項(xiàng)“據(jù)理支持使用塑料袋”正確。25What does the word “headwinds” in Paragraph 2 refer to?ABans on plastic bags.BEffects of city development.CHeadaches caused by garbage.DPlastic bags hung in trees.答案A解析詞義猜測題。畫線單詞所在句意為“看到這種逆風(fēng),塑料購物袋制造商雇用像Stein這樣的科學(xué)家來說明他們的產(chǎn)品不像大多數(shù)人認(rèn)為的那樣對地球有那么大的危害?!甭?lián)系上一句“The bags are prohibited in some 90 cities in.”可知,A項(xiàng)“禁止使用塑料袋”為正確選項(xiàng)。26What is a disadvantage of reusable bags according to plastic-bag makers?AThey are quite expensive.BReplacing them can be difficult.CThey are less strong than plastic bags.DProducing them requires more energy.答案D解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)題干信息“可重復(fù)使用的購物袋的缺點(diǎn)”可定位到倒數(shù)第二段倒數(shù)第二句“.longer-lasting reusable bags often require more energy to make.”,這種可長期重復(fù)使用的購物袋的生產(chǎn)需要更多的能源,故選D項(xiàng)。27What is the best title for the text?APlastic,Paper or NeitherBIndustry,Pollution and EnvironmentCRecycle or Throw AwayDGarbage Collection and Waste Control答案A解析標(biāo)題歸納題。本文主要敘述了三方面的內(nèi)容:塑料購物袋產(chǎn)生“白色垃圾”;塑料購物袋制造商想出了對策用可重復(fù)使用的購物袋;環(huán)保專家希望塑料袋和紙袋都不用。故A項(xiàng)“塑料袋、紙袋或者兩者都不用”可作為文章的最佳標(biāo)題。一、題型解讀記敘文、說明文和議論文三種文體涉及的不同話題的閱讀材料都會考查到標(biāo)題歸納題。設(shè)問形式常有:(1)Which of the following can be the best title for the passage?(2)What can be a suitable title for the passage/text?(3)What is the best title for this passage?(4)The most suitable title of this passage is .一個好的標(biāo)題應(yīng)具備三大特點(diǎn):概括準(zhǔn)確而又簡短;針對性標(biāo)題外延正好與文章內(nèi)容相符;醒目能引發(fā)讀者的閱讀欲望。二、解題技巧1“高度概括”定標(biāo)題(1)所選文章標(biāo)題須能概括全文的中心內(nèi)容。標(biāo)題是文章的點(diǎn)睛之筆,是文章的靈魂和門面。為吸引讀者的注意,標(biāo)題往往比較醒目。(2)一般文章的標(biāo)題可根據(jù)主題句來判斷,但在某些文章中,如記敘文,沒有明確的主題句,需要根據(jù)文中的事實(shí)細(xì)節(jié),查找文章的“主線”,歸納出文章的主題。2文章標(biāo)題三特點(diǎn)(1)一般為單詞、短語或句子形式,短語居多;(2)短小精悍,精確性強(qiáng);(3)涵蓋性強(qiáng),能覆蓋全文大意。例如:【真題感悟】中第27題,要求概括標(biāo)題,本文講述了使用塑料袋造成的環(huán)境問題;紙袋容易回收,但生產(chǎn)成本高;環(huán)保專家認(rèn)為塑料袋和紙袋都不要用。對這三個方面進(jìn)行了對比,Plastic,Paper or Neither既能概括全文,又能吸引讀者,適合作為標(biāo)題。A(2018·河南六市第一次聯(lián)考)In the fall of 1988,I visited many Buddhist temples,but after a while they all began to 9fade from my memories.However,there was one temple that left a great impression in my heart.It is called the Temple of the Golden Buddha.After walking around it and taking some photos,I walked over to a glass case,next to which was a typewritten page describing the history of this magnificent piece of art.Back in 1957 a group of monks from a monastery(修道院) had to 5relocate a 1clay Buddha from their temple to a new location.The monastery was to be relocated to make room for the development of a highway.When the crane(吊車) began to lift it,the weight of it was so large that it began to 2crack.Whats more,rain began to fall.The head monk decided to lower the statue back to the ground and cover it with a large oilcloth to protect it from the rain.Later that evening the head monk went to check on the Buddha.He shined his flash-light under the oilcloth to see if the Buddha was staying dry.As the light reached the crack,he noticed a little beam shining back and thought it strange.As he took a closer look at this beam of light,he wondered if there might be something underneath the clay.He went to fetch a chisel and hammer from the monastery and began to chip away at the clay.As he knocked off pieces of clay,the little beam grew brighter and bigger.Many hours of labor went by before the monk stood face to face with the extraordinary solid-gold Buddha.Historians believe that several hundred years before the head monks discovery,the army was about to invade the country.The monks,realizing that their country would soon be attacked,covered their precious golden Buddha with an outer covering of clay in order to keep their treasure from being robbed by the enemy.Unfortunately,it appears that the enemy killed all the monks,and the well-kept secret of the golden Buddha remained uncovered until the day in 1957.As I flew home I began to think to myself,“We are all like the clay Buddha covered with a shell of hardness created out of fear,and yet underneath each of us is a golden Buddha,a golden Christ,or a golden spirit,which is our real self.Somewhere along the way,between the ages of two and nine,we begin to cover up our golden spirit,our natural self.Much like the monk with the hammer and the chisel,our task now is to discover our true spirit once again.”語篇解讀本文作者通過講述金佛寺中金佛不同尋常的歷史,說明我們都像被一層堅(jiān)硬的外殼覆蓋著的泥佛,要發(fā)現(xiàn)自己真正的金色。1What made the monks cover the Buddha with a large oilcloth?AHiding it from being stolen.BProtecting it from the rain.CProtecting it from being damaged.DAvoiding being seen.答案B解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段末句“The head monk decided to lower the statue back to the ground and cover it with a large oilcloth to protect it from the rain.”可知,修道士們在金佛上蓋上一塊大油布是為了保護(hù)佛像不被雨淋。故選B。2Why was the author greatly impressed by the golden Buddha?ABecause he likes it very much.BBecause it differs from others.CBecause of its history.DBecause of the protection of the monks.答案C解析推理判斷題。根據(jù)第二段末句“.I walked over to a glass case,next to which was a typewritten page describing the history of this magnificent piece of art.”及下文的具體介紹可知,這個金佛給作者留下了深刻印象是因?yàn)樗牟粚こ5臍v史。故選C。3What might be the best title of the passage?AVisiting Buddhist TemplesBThe Golden BuddhaCProtecting Their CountryDRelocating the Buddha答案B解析標(biāo)題歸納題。作者通過講述金佛寺中的金佛出于保護(hù)被涂上一層粘土,經(jīng)雨淋后露出本來面目,揭開了其不同尋常的歷史。作者以此說明我們都像被一層堅(jiān)硬的外殼覆蓋著的泥佛,要發(fā)現(xiàn)自己真正的金色?!癟he Golden Buddha(金色的佛)”貫穿全文,適合作為標(biāo)題。故選B。4What advice is given to us according to the passage?ACovering up ourselves.BFinding the truth.CDiscovering our true spirit.DBuilding up our belief.答案C解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)最后一段最后一句中的“our task now is to discover our true spirit once again”可知,作者建議我們要發(fā)現(xiàn)自己真正的精神。故選C。B(2018·山東棗莊一模)3D printing is becoming more and more popular.We are now able to create things we need very quickly and easily using 3D printers.But can you imagine printing food?Some scientists are trying to 3revolutionize the dining experience by doing this.They hope that having a 3D printer in the kitchen will be as common as the microwave oven or blender.Scientists say that itll be quite easy:you simply have to select a 4recipe and put the raw food inks into the printer.You can also modify the instructions to make the food exactly how you want it.This means that it would be very quick and easy to create tasty and nutritious meals.Using 3D printers to create your meals would also be saving the environment.There would be less need for traditional growing,transporting and packaging processes as food production would be a lot more efficient.For example,6alternative ingredients(原料) such as proteins from algae,beetroot leaves and insects could be 7converted into tasty products.Printing food could also help people who suffer from dysphasia (a swallowing disorder)They could program the printer to print softer versions of their favorite foods so that they would not have trouble in swallowing them.However,some people think that a future of 3D food printing would be a disaster.It could take away many jobs,including those for growing,transporting and packaging food.Imagine a world where there was no need for farming or growing crops and the same tastes could be printed from a raw “food ink”.8Likewise,traditional cafes and restaurants might lose business.Also,there are concerns about the nutritional value of printed food:is it really possible to get the nutrients we need from food-based inks and gels(凝膠)?Whats more,cooking and eating together with family and friends has long been a traditional and enjoyable activity.It is hard to imagine a world where the pleasure of cooking is dead and meals can be created at the touch of a button.語篇解讀本文介紹了一項(xiàng)新技術(shù)3D食物打印,它是一種能像打印文件一樣把食物“印”出來的技術(shù)。5Which of the following best describes 3D food printing?AQuick and popular.BEasy and efficient.CNutritious and tasty.DSoft and convenient.答案B解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段最后一句“This means that it would be very quick and easy to create tasty and nutritious meals.”可知,3D食物打印很快、很容易就能創(chuàng)造出好吃、有營養(yǎng)的食物。故選B。6Why do some think that 3D food printing would be a disaster?ATraditional food would disappear.BMany people could lose their jobs.CIt would affect the peoples health.DWe could all eat the same food.答案B解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)倒數(shù)第二段前兩句“However,some people think that a future of 3D food printing would be a disaster.It could take away many jobs,including those for growing,transporting and packaging food.”可知,一些人認(rèn)為3D食物打印在未來將會是一個災(zāi)難,因?yàn)樗鼤屓藗兊娘埻氡热缡澄锏姆N植、運(yùn)輸、打包工作,故選B。7What can we infer from the last paragraph?A3D food printing will replace traditional cooking.BThe future of 3D food printing is uncertain.CIt would hurt our tradition of food culture.D3D food printing would be a failure.答案C解析推理判斷題。根據(jù)最后一段可知,烹飪和聚餐是人類的傳統(tǒng)活動,很難想象3D食物打印帶來的按鈕世界,由此可推知,3D食物打印的應(yīng)用會破壞我們的傳統(tǒng)飲食文化。故選C。8Which of the following can be the best title for the text?A3D Food Printing:Coming to the KitchenBCan 3D Printing Create Everything?C3D-Printing Food Will Be in Fashion!DThe Disadvantages of 3D Food Printing答案A解析標(biāo)題歸納題。根據(jù)全文大意可知本文講述了一項(xiàng)新技術(shù)即將進(jìn)入廚房的3D食物打印。故選A。.障礙詞匯突破(一)閱讀下列句子,并根據(jù)句意猜測畫線部分的意思1The aged walls are made out of clay from the earth and wood.黏土2A gas main had a crack under my neighbours garage and gas had seeped into our homes.裂縫3Over the past forty years,plastics have revolutionized the way we live.徹底改變4Its her turn to cook this evening so she looks up a recipe for tomato soup on the Internet.菜譜(二)同義詞語替換5If the company was to relocate,most employees would move.remove6He said there is no alternative for him but to maintain order under any circumstances.choice7You can use these transformations to convert the data from one model to another.transform;shift8The fish were delicious. Likewise,the eggplant was excellent.Similarly(三)一詞多義9fade褪色;枯萎,凋謝;(逐漸)消失(1)All memory of the childhood faded from her mind.(逐漸)消失(2)Coloured cloth often fades when it is washed.褪色(3)The roses he planted in the garden faded after three days.枯萎,凋謝.長難句理解1After walking around it and taking some photos,I walked over to a glass case,next to which was a typewritten page describing the history of this magnificent piece of art.句式分析本句話是一個復(fù)合句,句子的主干部分I walked over to a glass case是簡單句的主謂結(jié)構(gòu);After walking around it and taking some photos是時(shí)間狀語;next to which was a typewritten page describing the history of this magnificent piece of art是定語從句,修飾a glass case;describing the history of this magnificent piece of art為現(xiàn)在分詞作定語,修飾a typewritten page。精美譯文圍著它走了幾圈并拍了幾張照片以后,我走向一個玻璃箱子,在它的旁邊是一張打印的紙張,描述了這件壯麗的藝術(shù)品的歷史。2They could program the printer to print softer versions of their favorite foods so that they would not have trouble in swallowing them.句式分析本句話是一個復(fù)合句,主句是簡單句的主謂賓結(jié)構(gòu);so that they would not have trouble in swallowing them為目的狀語從句。精美譯文他們給打印機(jī)輸入程序,讓它打印出較軟的食物,以便他們吞咽的時(shí)候沒有困難。專題強(qiáng)化練(二十四).單項(xiàng)填空1To our great surprise,the little girl from the countryside because of her excellent English and quick wit after several rounds of competition.Astood out Bpicked outCturned out Dcame out答案A解析句意為:讓我們吃驚的是,這個來自鄉(xiāng)下的小女孩憑借出色的英語和敏捷的反應(yīng),在幾輪比賽后便脫穎而出。stand out突出;pick out挑出;turn out結(jié)果是;come out出現(xiàn),出版,結(jié)果是。故選A。2There is growing concern among the parents using computers to write articles has a bad effect on childrens handwriting.Awhat BthatCwhy Dwhen答案B解析句意為:家長們越來越擔(dān)心,用電腦寫文章會對孩子的書寫產(chǎn)生不良影響??崭窈蟮木渥觾?nèi)容是對前面名詞concern的具體說明,且句意完整不缺成分,應(yīng)用that引導(dǎo)同位語從句。故選B。3We have seen many wonderful strategies for the peace-loving people, China is bringing in solving the complicated problems.Awho BwhereCwhich Dwhen答案C解析句意為:我們已經(jīng)看到中國正在為愛好和平的人民帶來許多解決復(fù)雜問題的良策。分析句子結(jié)構(gòu)可知,此處是非限制性定語從句,修飾先行詞strategies,關(guān)系詞在從句中作賓語,應(yīng)用which,故選C。4Having wrestled with his for a whole night,the young man decided to go to the police station to confess his crime.Aconscience BrequestCprivilege Dappetite答案A解析句意為:經(jīng)過一整夜的良心掙扎,這個年輕人決定去公安局坦白自己的罪行。conscience道德心,良心;request請求,需要;privilege特權(quán),優(yōu)待;appetite食欲,嗜好。故選A。5The economy of the country began to years after the big earthquake broke out.Arecycle BrecoverCcount Dcombine答案B解析句意為:在那場大地震爆發(fā)后的幾年里,這個國家的經(jīng)濟(jì)開始復(fù)蘇。recycle重復(fù)利用,循環(huán);recover恢復(fù),復(fù)原;count計(jì)數(shù),有價(jià)值;combine聯(lián)合,結(jié)合。這里的recover是熟詞新義,表示“從不愉快的事情中復(fù)原或恢復(fù)常態(tài)”的意思。故選B。6On Teachers Day,we all went to school to see our teachers.Aespecially BspeciallyCparticularly Dattentively答案B解析句意為:教師節(jié)那天,我們專程到學(xué)校去看望老師。specially特別地,專門地,強(qiáng)調(diào)為了某一目的,符合題意。7The news that some provinces are going to cancel their independent colleges in 2018 ,so situation will change.Ahave been confirmed Bis confirmingChas been confirmed Dis being confirmed答案C解析句意為:部分省份打算在2018年取消三本院校的消息已經(jīng)得到證實(shí),因此情況要有變化。由句意可知confirm的動作已經(jīng)發(fā)生,應(yīng)該用現(xiàn)在完成時(shí)強(qiáng)調(diào)過去的動作對現(xiàn)在的影響;又因news與confirm之間是被動關(guān)系,應(yīng)用被動語態(tài),故選C。8The Chinese government has been pushing various effective reforms all its citizens.Ain charge of Bfor the purpose ofCin honor of Dfor the benefit of答案D解析句意為:為了所有公民的利益,中國政府一直在推行各種有效的改革。in charge of掌管,負(fù)責(zé);for the purpose of為了(目的);in honor of為了紀(jì)念;for the benefit of為了的利益。故選D。9How did you get the information,Helen? ,but Im not sure whether it is true or not.ADont put on the dogBA little bird told meCLet the cat out of the bagDIm all ears答案B解析句意為:你是怎么得到信息的,海倫?聽別人說的,但我不能確定這是真的還是假的。Dont put on the dog不要擺架子;A little bird told me聽別人說的;Let the cat out of the bag泄露秘密;Im all ears洗耳恭聽。故選B。10Some subjects,such as math,physics and English,are for the senior high school students in China but some of them are unwilling to learn English.Acomparable BcompulsoryCconsiderable Dcomplex答案B解析句意為:一些學(xué)科,如數(shù)學(xué)、物理和英語,是中國高中生的必修課,但有些學(xué)生不愿意學(xué)英語。comparable可比較的,比得上的;compulsory義務(wù)的,必修的,被強(qiáng)制的;considerable相當(dāng)大的,重要的,值得考慮的;complex復(fù)雜的。故選B。.閱讀理解AShenzhen traffic police recently posted a set of photos of the citys first 3-D zebra crossing on Weibo, reported Sunday.Located on Lianhua Branch Road in Futian District,the zebra crossing is about 30 meters away from the front entrance of the citys traffic police bureau.Different from the ordinary zebra cossing,the 3-D version has added two colors.Blue blocks are added parallel to the white blocks.And yellow blocks are painted on the two ends.Therefore,whether seen from afar or nearby,or from a vertical or horizontal angle,the three-colored zebra crossing looks like its rising up from the ground and is very eye-catching.The appearance of the citys first 3-D zebra crossing has sparked a heated discussion among the public and netizens.“It looks like a deceleration(減速) belt from a distance.Vehicles will slow down in advance,so I think it has a certain effect on protecting pedestrians as they cross the street,” a taxi driver surnamed Zheng told reporters.He added,“For taxi drivers like us,most of us slow down or stop at zebra crossings,as we have driving experience.But for a novice driver or a driver who isnt familiar with the road conditions,the zebra crossing could easily influence their judgment and make them stop in time.” However,one citizen,surnamed Huang,expressed some doubts.“When a driver sees this zebra crossing and is tricked by optical illusions,or if the driver cannot notice it in a timely manner and has to slam on the brakes,but mistakes the accelerator for the brake,or steers the wheel abruptly,wouldnt the consequences be more serious?” Huang said.Netizens have given mixed opinions about the 3-D zebra crossing.Advocates think that it is a kind of innovation that can strengthen drivers awareness of needing to slow down and giving priority to the pedestrians.While opponents worry that drivers will be disturbed and the original intention will backfire by increasing new security risks.It has been reported that 3-D zebra crossings are not new things,and have already appeared in many cities in China.11Why does the 3-D zebra crossing in Shenzhen feature three colors?ATo make it more striking.BTo classify passengers by color.CTo relieve the stress of passers-by.DTo indicate different road conditions.答案A解析細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段可知,這條3-D斑馬線新增了藍(lán)、黃兩種顏色,因此人們無論是從遠(yuǎn)處還是從近處,從垂直的角度還是從水平的角度看,它都像是從地面上凸起的,非常引人注目。由此可知,應(yīng)選A項(xiàng)。12What may the taxi driver surnamed Zheng think of the 3-D zebra crossing?ADangerous. BConfusing.CRidiculous. DEffective.答案D解析觀點(diǎn)態(tài)度題。根據(jù)第三段可知,這位姓鄭的司機(jī)認(rèn)為這條3-D斑馬線從遠(yuǎn)處看起來就像是一個減速帶,司機(jī)會提前減速,這在保護(hù)行人方面有一定的效果,且他認(rèn)為這條3-D斑馬線很容易影響司機(jī)的判斷,讓他們能夠及時(shí)停下來。由此可推知,他認(rèn)為這條3-D斑馬線是有效的(Effective)。13Which is the best title of the passage?A3-D Zebra Crossings Are Popular WorldwideBThe First 3-D Zebra Crossing Appeared in ShenzhenCHow Different People React to 3-D Zebra Crossings?DWhy 3-D Zebra Crossings Can Catch Peoples Eye Quickly?答案B解析標(biāo)題歸納題。通讀全文,尤其是第一段“Shenzhen traffic police recently posted a set of photos of the citys first 3-D zebra crossing on Weibo, reported Sunday.”可知,本文主要介紹的是出現(xiàn)在深圳的第一條3-D斑馬線。故選B項(xiàng)。B(2018·山東淄博一模)The Detroit Symphony Orchestra will be performing works by Georges Bizet on Friday morning.You might enjoy classical music and like to attend the performance,but live far away from Americas Motor City.On Saturday,the GoGo group Curtis Johnson is performing at the Kennedy Center in Washington DC.If you live overseas,going to that show is probably out of the question.But there is a solution! These and other concerts are available “l(fā)ive” on the Internet.You can hear them in real time with an electronic device.Both performances will be available on the World Wide Web.They are part of a growing number of concerts broadcast on computers,tablets and smart phones.These digital concerts are known as live-streaming.Technology expert Michael Antonoff says better and less costly equipment is making it easier for performers and theaters to offer music “l(fā)ive” online.“The quality of the sound and video pictures are improving all the time,”he says.“Those online concerts now have as many as 40,000 viewers per show.People in 100 nations are watching.It is a huge part of our increasing global reach.”“For international performers,Kennedy

注意事項(xiàng)

本文((江蘇專用)2019高考英語二輪增分策略 專題三 閱讀理解 第二節(jié) 分類突破 10 主旨大意-標(biāo)題歸納題優(yōu)選習(xí)題)為本站會員(Sc****h)主動上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!