九九热最新网址,777奇米四色米奇影院在线播放,国产精品18久久久久久久久久,中文有码视频,亚洲一区在线免费观看,国产91精品在线,婷婷丁香六月天

歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

2020版高考英語一輪總復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)知識(shí)解讀 Unit 4 Making the news分層限時(shí)跟蹤練 新人教版必修5

  • 資源ID:112050129       資源大小:43KB        全文頁數(shù):7頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:10積分
快捷下載 游客一鍵下載
會(huì)員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 微信開放平臺(tái)登錄 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要10積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號(hào),方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動(dòng)生成)
支付方式: 支付寶    微信支付   
驗(yàn)證碼:   換一換

 
賬號(hào):
密碼:
驗(yàn)證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會(huì)被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點(diǎn)擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請(qǐng)使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請(qǐng)知曉。

2020版高考英語一輪總復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)知識(shí)解讀 Unit 4 Making the news分層限時(shí)跟蹤練 新人教版必修5

Unit 4 Making the news.單句語法填空1If you don't understand everything the tape says,just concentrate on the words you can understand.2How can you get involved(involve) in such a difficult situation?3Thank you for keeping me informed (inform)of everything that's happening.4She doesn't approve of me/my leaving school this year.5The manager promised that they would try to meet their customers' demands(demand).單句改錯(cuò)1What are some situations that body language is the only form of communication._【答案】thatwhere2You can depend on that he will come to your help when needed._【答案】on后加it3We are have a history test next week._【答案】have前加to4The public is urgently requested to assist the police in trace this man._【答案】tracetracing5They are all eager to the chance to be the top ones in the world competition as athletes._【答案】tofor.完成句子1現(xiàn)在該你認(rèn)輸了。There comes a point where_you_give_up.2不僅學(xué)生們喜歡這部電影,而且老師們對(duì)它也感興趣。Not_only_do_the_students_like_the_film,but also the teachers are interested in it.3我?guī)缀踝鰤?mèng)也沒想到會(huì)看到那么美麗的風(fēng)景。(倒裝)Little_do_I_dream_of_seeing_such_wonderful_scenery.4她的助手被警方指控犯有盜竊罪。(accuse)Her assistant was_accused_of_theft by the police.5首先,在中國理科畢業(yè)生的需求比文科畢業(yè)生大。(demand)First,science graduates are_in_greater_demand_than_arts_ones in China.閱讀理解Dear Prashant KD,Thank you for taking the time to post a review on TripAdvisor.I feel very sad to read your remarks and apologize for your disappointment.I apologize for any unsatisfied feelings caused regarding our renovations.There are 2 projects going on at presentfirst to create 2 new gorgeous rainforest swimming pools at the south wing.These 2 new pools are 37m and 30m in length.Noisy work will be restricted between the hours of 10 am and 5 pm.During this time,the beach will remain undisturbed by south wing work,thanks to the good soundproofing offered by the trees in front of the south wing.The second project at the moment is the replacement of the roof.We are doing this section by section and planning the phases to minimize disruption.I apologize if “falling roof tiles”disturbed your stay.I offer no excuses for that.We have a strict set of house rules for our roof contractors and it's important to me that this work is well controlled.We do try our best to ensure that the renovation work does not disturb our guests.Please accept my sincere apologies.Thank you once again for your comments and feedbacks.In the event that your travel schedule ever brings you back to Langkawi,I would be delighted if you would contact me directlyanne.scott.It would be our pleasure to welcome you and your family once again to the Andaman and be given the opportunity to restore your faith in us.Kind Regards,Anne【答案】13CCD【語篇解讀】Andaman的一些修繕工作正在進(jìn)行中,因此打擾了入住的旅客。作者寫信回復(fù)客人的抱怨,并向他們致歉。1The beach isn't affected by the renovation work in the south wing because _.Anoisy work was prohibited thereBit is far away from the south wingCthe trees between them prevent the soundDit is much lower than the south wing in altitude【解析】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第二段中的During this time,the beach will remain undisturbed by south wing work,thanks to the good soundproofing offered by the trees in front of the south wing.可知,南區(qū)的修繕工作并沒有影響沙灘的寧靜,因?yàn)閮傻刂g的許多樹木起到了隔音的效果。【答案】C2There are tiles falling off the roof because _.Athe roof is too oldBthe contractors didn't follow the rulesCthe roof is being replacedDthe staff didn't control the project well【解析】細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第三段的首句可知,屋頂?shù)敉咂且驗(yàn)闃琼斦谶M(jìn)行替換。【答案】C3What is the author's purpose of writing this letter?ATo invite Prashant KD to Andaman again.BTo explain what is happening in her hotel.CTo advertise the advanced hotel facilities.DTo give a reply to Prashant KD's complaint.【解析】推理判斷題。通讀全文可知,Anne寫作本文的目的就是為了回復(fù)Prashant KD的投訴。【答案】D.閱讀填句根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的七個(gè)選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余選項(xiàng)。How can we all get more laughter into our lives? Here is what the experts suggest:_1_ Nancy Alguire, a teacher in Clifton Park, NY., was once painfully shy and had a hard time laughing.Then she married a circus clown (小丑)“I became interested in the clowns,” she recalls “One day I put on a costume and paint my face.That afternoon my whole life changed.I learned to laugh and enjoy life in a way I had never done before.” _2_ To this day, she still makes it a rule to be with people who enjoy life and laughing._3_ It doesn't take you too much time and can be easy.Collect favorite cartoons and jokes.Also, keep a paper for writing down humor you find in everyday life.“Good ideas come and go fast, you have to capture them quickly or they are gone,” says Virginia Tooper.Laugh when you need it most.“_4_” says comedian Bill Cosby.“And once you find laughter,no matter how painful your situation might be, you can survive it,” he insists.Gray Alan, a sociology professor at the University of Minnesota, claims that laughter is a skill we can all gainbecause it comes naturally._5_ Just remember: we are just here for a period,so get a few laughs.AYou can soften the worst blows through humor.BMix with people who laugh.CPractise the art of laughing.DKeep a laughter file.EHe who laughs last laughs best.FBut it's also something that has to be developed.GPeople's joy can affect those around them.【答案】15BGDAF【語篇解讀】怎樣才能讓生活充滿歡笑呢?以下是專家給出的建議。文章介紹了幫助人們變得開朗的四條建議。1B根據(jù)she still makes it a rule to be with people who enjoy life and laughing.可知Nancy在與熱愛生活并笑對(duì)生活的人相處的過程中,她自己也改變了很多,說明應(yīng)該多與開朗的人相處,故選B。2G根據(jù)Nancy Alguire, a teacher in Clifton Park, NY., was once painfully shy and had a hard time laughing.Then she married a circus clown (小丑)“I became interested in the clowns,” she recalls “One day I put on a costume and paint my face.That afternoon my whole life changed.”可知,Nancy是一個(gè)很害羞的人,但自從對(duì)小丑產(chǎn)生興趣之后,她整個(gè)人變得開朗了很多,說明歡樂的情緒可以感染周圍的人,故選G。3D根據(jù)Collect favorite cartoons and jokes.Also, keep a paper for writing down humor可知,專家建議人們建立一個(gè)微笑檔案,比如收集喜歡的卡通和笑話,隨時(shí)把發(fā)現(xiàn)的日常生活中的幽默記下來,故選D。4A根據(jù)And once you find laughter, no matter how painful your situation might be, you can survive it, 可知,一旦你發(fā)現(xiàn)了幽默之處,無論處境多么痛苦你都能挺過去,說明幽默能緩和糟糕的情況,故選A。5F根據(jù)claims that laughter is a skill we can all gain可知,歡笑是每個(gè)人都可以獲得的一項(xiàng)技能,歡笑雖然是天生的,但也需要后天的培養(yǎng),故選F。.短文改錯(cuò)假定英語課上老師要求同桌之間交換修改作文,請(qǐng)你修改你同桌寫的以下作文。文中共有10處語言錯(cuò)誤,每句中最多有兩處。每處錯(cuò)誤僅涉及一個(gè)單詞的增加、刪除或修改。增加:在缺詞處加一個(gè)漏字符號(hào)(),并在其下面寫出該加的詞。刪除:把多余的詞用斜線()劃掉。修改:在錯(cuò)的詞下劃一橫線,并在該詞下面寫出修改后的詞。注意:1.每處錯(cuò)誤及其修改均僅限一詞;2只允許修改10處,多者(從第11處起)不計(jì)分。Dear Sir or Madam,We are high school student.During this summer vacation,I plan to travel to Shanghai with my classmates.On the behalf of our group,I am writing to book a five­day trip for advance,hoping you can make a detailed plan for us.With a budget of six thousand yuan,please arranging rooms for two boys and three girls.The rooms needn't be too super,there should be a bathroom in each room.As for food,you should guarantee what you provide for them is healthy,even though it doesn't taste delicious.On the other hand,we need an experience guide which will hopefully help us know more about the local culture.What's worse,we are eager to visit some famous tourist attractions instead of go shopping there.Looking forward to your reply.Yours,Li Hua【答案】Dear Sir or Madam,We are high school .During this summer vacation,I plan to travel to Shanghai with my classmates.On the behalf of our group,I am writing to book a five­day trip advance,hoping you can make a detailed plan for us.With a budget of six thousand yuan,please rooms for two boys and three girls.The rooms needn't be too super, there should be a bathroom in each room.As for food,you should guarantee what you provide for is healthy,even though it doesn't taste delicious.On the other hand,we need an guide will hopefully help us know more about the local culture.What's ,we are eager to visit some famous tourist attractions instead of shopping there.Looking forward to your reply.Yours,Li Hua

注意事項(xiàng)

本文(2020版高考英語一輪總復(fù)習(xí) 第一部分 基礎(chǔ)知識(shí)解讀 Unit 4 Making the news分層限時(shí)跟蹤練 新人教版必修5)為本站會(huì)員(艷***)主動(dòng)上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng)(點(diǎn)擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因?yàn)榫W(wǎng)速或其他原因下載失敗請(qǐng)重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號(hào):ICP2024067431號(hào)-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號(hào)


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺(tái),本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請(qǐng)立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!