九九热最新网址,777奇米四色米奇影院在线播放,国产精品18久久久久久久久久,中文有码视频,亚洲一区在线免费观看,国产91精品在线,婷婷丁香六月天

歡迎來到裝配圖網(wǎng)! | 幫助中心 裝配圖網(wǎng)zhuangpeitu.com!
裝配圖網(wǎng)
ImageVerifierCode 換一換
首頁 裝配圖網(wǎng) > 資源分類 > DOC文檔下載  

湖北省2014高考英語 專項訓(xùn)練 閱讀理解34

  • 資源ID:155601354       資源大?。?span id="24d9guoke414" class="font-tahoma">32.50KB        全文頁數(shù):3頁
  • 資源格式: DOC        下載積分:9.9積分
快捷下載 游客一鍵下載
會員登錄下載
微信登錄下載
三方登錄下載: 微信開放平臺登錄 支付寶登錄   QQ登錄   微博登錄  
二維碼
微信掃一掃登錄
下載資源需要9.9積分
郵箱/手機(jī):
溫馨提示:
用戶名和密碼都是您填寫的郵箱或者手機(jī)號,方便查詢和重復(fù)下載(系統(tǒng)自動生成)
支付方式: 支付寶    微信支付   
驗證碼:   換一換

 
賬號:
密碼:
驗證碼:   換一換
  忘記密碼?
    
友情提示
2、PDF文件下載后,可能會被瀏覽器默認(rèn)打開,此種情況可以點擊瀏覽器菜單,保存網(wǎng)頁到桌面,就可以正常下載了。
3、本站不支持迅雷下載,請使用電腦自帶的IE瀏覽器,或者360瀏覽器、谷歌瀏覽器下載即可。
4、本站資源下載后的文檔和圖紙-無水印,預(yù)覽文檔經(jīng)過壓縮,下載后原文更清晰。
5、試題試卷類文檔,如果標(biāo)題沒有明確說明有答案則都視為沒有答案,請知曉。

湖北省2014高考英語 專項訓(xùn)練 閱讀理解34

2014高考英語沖刺閱讀理解專項 50-34AWalk through the Amazon rainforest today and you will find it is steamy, warm, damp and thick. But if you had been around 15,000 years ago, during the last ice age, would it have been the same? For more than 30 years, scientists have been arguing about how rainforests like the Amazon might have reacted(反應(yīng))to the cold, dry climates of the ice ages, but until now, no one has reached a satisfying answer. Rainforests like the Amazon are important for mopping up CO2 from the atmosphere and helping to slow global warming. Currently the trees in the Amazon take in around 500 million tones of CO2 each year; equal to the total amount of CO2 giving off in the UK each year. But how will the Amazon react to future climate change? If it gets drier ,will it still survive and continue to draw down CO2 ? Scientists hope that they will be able to learn in advance how the rainforest will manage in the future by understanding how rainforests reacted to climate change in the past. Unfortunately, getting into the Amazon rainforest and collecting information are very difficult. To study past climate, scientists need to look at fossilized pollen, kept in lake muds. Going back to the last ice age means drilling deep down into lake sediments (沉淀物), which requires specialized equipment and heavy machinery . There are very few roads and paths, or places to land helicopters and aeroplanes. Rivers tend to be the easiest way to enter the forest ,but this still leaves vast areas between the rivers completely unsampled(未取樣). So far, only a handful of cores have been drilled that go back to the last ice age and none of them provide enough information to prove how the Amazon rainforest reacts to climate change. 1. The underlined phrase “mopping up” in the second paragraph means _.A. cleaning up B. taking in C. wiping out D. giving out 答案解析:答案為B。本題為詞義推斷題。結(jié)合上下文,與mopping up并列的是 “helping to slow global warming”,由此可以推斷,mop up 就是去除CO2;并且后面的 “Currently the trees in the Amazon take in around 500 million tones of CO2 each year”中的 “take in” 也對此進(jìn)行了呼應(yīng),故答案為B?!癱lean up”意為 “清潔”; “wipe out” 意為 “消滅,徹底摧毀”; “give out”意為“分發(fā),散發(fā)”。2. How will the Amazon rainforest react to future climate change?A. Itll get drier and continue to remove C O 2.B. Itll remain steamy, warm, damp and thickC. Itll get warmer and then colder and drier.D. There is no exact answer up to present.答案解析:答案為D。本題為細(xì)節(jié)題。第二段提出問題,第三段進(jìn)行探索問題。結(jié)合第三段首句 “Unfortunately, getting into the Amazon rainforest and collecting information are very difficult.” 和最后一句 “So far, only a handful of cores have been drilled that go back to the last ice age and none of them provide enough information to prove how the Amazon rainforest reacts to climate change.” 可知,收集信息非常困難,即使目前收集到的一點信息也沒有哪一點可以作出證明。故答案為D。3. Whats the main idea of the last paragraph?A. Its important to drill deep down into lake sediments to collect information.B. Its impossible to prove how climate changes in the Amazon rainforest.C. Its hard to collect information for studies of the past climate in the Amazon rainforest.D. Its necessary to have specialized equipment and machinery to study the past climate. 答案解析:答案為C。從第三段的最后一句話 “So far, only a handful of cores have been drilled that go back to the last ice age and none of them provide enough information to prove how the Amazon rainforest reacts to climate change.” 可知,答案為C。B選項顯得絕對。4. The best title for this passage may probably be_.A. Studies of the Amazon B. Climates of the AmazonC. Secrets of the Rainforests D. Changes of the Rainforests答案解析:答案為C。 本文第一段前兩句提出問題,第三句話引入文本的討論點:熱帶雨林的變化。下文以亞馬遜熱帶雨林為例進(jìn)行研究,最終發(fā)現(xiàn)很難收集資料去證明熱帶雨林的變化,熱帶雨林的秘密有待人們?nèi)ヌ剿?。故答案為C。本文的重心是在討論如何收集到足夠的證據(jù)來證明熱帶雨林的變化,而不是揭示熱帶雨林有何變化。故排除干擾性最強的D選項。BWind is the great maker of waves. There are exceptions, such as the tidal (潮汐的) waves sometimes produced by earthquakes under the sea. But the waves most of us know are produced by winds blowing over the sea.Now before constructing an imaginary life history of a typical wave, we need to know certain physical things about it. A wave has height, from trough (low point) to crest (high Point). It has long-the distance from this crest to that of the following wave. The period of the wave means the time it takes for succeeding crests to pass a fixed point. None of these things stays the same-for all depend upon the wind, upon the depth of the water and many other matters.The water that makes up a wave does not advance with it across the sea. Each drop of water turns around in a little circle with the passing of the wave, but returns very nearly to its original position. And it is fortunate that this is so. For if the huge masses of water that make up a wave actually moved across the sea, sailing would be impossible.If we want to find the speed of a wave, we may use the following way:Speed = wavelength × frequencyHere, wavelength is the distance between two high points (crests), frequency means the number of cycles per second 1. What causes waves?A. Earthquakes and nothing else. B. Only wind.C. Wind causes most waves. D. Wind causes some waves.答案解析:答案為C。本題為細(xì)節(jié)題。由第一段的最后一句話 “But the waves most of us know are produced by winds blowing over the sea.” 可知,答案為C。2. Which of the following is true according to the passage?A. The water of a wave moves away across the sea.B. The water of a wave remains almost at the same place.C. The water of a wave goes with the passing of the wave.D. The length of a wave means the distance from the top of a wave to the bottom.答案解析:答案為B。本題為細(xì)節(jié)題。從第三段 “The water that makes up a wave does not advance with it across the sea. Each drop of water turns around in a little circle with the passing of the wave, but returns very nearly to its original position.” 可知,組成波的水并不隨著波的前進(jìn)而前進(jìn),每一滴水隨著波的前進(jìn)形成了一個小圓圈,但是幾乎回到原位置。故A,C錯誤,B選項正確。最后一段提到 “Here, wavelength is the distance between two high points (crests)”, 故答案D錯誤。3. The speed of Wave 1 is 100 cm/s, frequency 10. The frequency of Wave 2 is 300, while its speed is twice that of Wave 1. Which of the following is right?A. The wavelengths of the two are equal.B. The wavelength of Wave 1 is 10 times longer than that of Wave 2.C. The wavelength of Wave 2 is longer than that of Wave 1.D. The wavelength of Wave 1 is longer than that of Wave 2.答案解析:答案為D。本題為計算題。按照后文提到的公式 “Speed = wavelength × frequency” 即可計算出答案為D。

注意事項

本文(湖北省2014高考英語 專項訓(xùn)練 閱讀理解34)為本站會員(wu****ei)主動上傳,裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。 若此文所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng)(點擊聯(lián)系客服),我們立即給予刪除!

溫馨提示:如果因為網(wǎng)速或其他原因下載失敗請重新下載,重復(fù)下載不扣分。




關(guān)于我們 - 網(wǎng)站聲明 - 網(wǎng)站地圖 - 資源地圖 - 友情鏈接 - 網(wǎng)站客服 - 聯(lián)系我們

copyright@ 2023-2025  zhuangpeitu.com 裝配圖網(wǎng)版權(quán)所有   聯(lián)系電話:18123376007

備案號:ICP2024067431-1 川公網(wǎng)安備51140202000466號


本站為文檔C2C交易模式,即用戶上傳的文檔直接被用戶下載,本站只是中間服務(wù)平臺,本站所有文檔下載所得的收益歸上傳人(含作者)所有。裝配圖網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對上載內(nèi)容本身不做任何修改或編輯。若文檔所含內(nèi)容侵犯了您的版權(quán)或隱私,請立即通知裝配圖網(wǎng),我們立即給予刪除!